Проспект Лук’яненка у Чернігові: через перекриття відбулися додаткові зміни у русі громадського транспорту

У Чернігові відбулися зміни в деяких маршрутах громадського транспорту на період перекриття перехрестя проспекту Левка Лук’яненка з проспектом Михайла Грушевського. Мова йде про альтернативний тролейбус №11А та автобусні маршрути №24, 24А, 31, 33.

Про це повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку.

Нагадаємо, перекриття пов’язане із ремонтними роботами, які відбуватимуться у дві черги. На першому, який має тривати з 14 по 18 жовтня, перекриють ділянку від заїзду в ТРЦ «Голівуд» до середини перехрестя з просп. Михайла Грушевського. З 21 по 25 жовтня перекрити планують іншу ділянку проспекту Лук'яненка: від середини перехрестя з проспектом Михайла Грушевського до заїзду до житлового будинку № 68. Наразі триває перша черга перекриття.

Зміни у русі тролейбуса та автобусів наступні:

Тролейбус №11А курсуватиме від кінцевої зупинки «Діагностичний центр» в напрямку вул. Незалежності від зупинки вул. Електрон  рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська, проспект Левка Лукʼяненка і далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «вул. Незалежності».

​​​​Автобус №24. При русі від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» в напрямку Залізничного вокзалу  від зупинки «вул. Електрон» рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спілки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

Автобус №24А. В  напрямку від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» від зупинки "вул. 1-ї танкової бригади" рух автобусів буде скеровано по вул. Космонавтів, Соборності, проспекту Левка Лук’яненка вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

Автобус №31. Від кінцевої зупинки «завод ЧеЗаРа» в напрямку кінцевої зупинки «Подусівка» від зупинки вул. Електрон  рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська  і далі за своїм маршрутом.

Автобус №33. Від кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка» від зупинки  «вул. Електрон» рух автобусів буде скеровано по проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.